Клімат твого простору під ключ в Рівному та регіоні

ТОВ Тіко

Налаштування пульта дистанційного керування кондиціонера Toshiba Daiseikai (N3KVR). ВІДЕО





Розберемось, як працювати з пультом дистанційного керування кондиціонерами Тошиба серії Daiseikai, літерний код N3KVR. Це п'ять моделей: RAS-10 N3KVR-E/RAS-10 N3AVR-E, RAS-13, 16, 18, 22. Це інверторні спліт-системи від Тошиба. Кондиціонер виконаний в класичному стилі.

Клавіатура пульта розділена на дві частини: відкрита частина складається з чотирьох клавіш: включення, запрограмований режим, клавіши зміни температури. Розширені функції заховані під кришкою, яка відсувається. Під цією ж кришкою знаходиться відсік для батарейок та клеми для дротового підключення.

Цей пульт можна використовувати в бездротовому режимі і в режимі підключення через кабель. В другому випадку пульт можна винести в окреме приміщення. В дротовому режимі батарейки обов'язково треба вийняти, щоб уникнути вибуху. Пульт чіпляється до стіни і фіксується через отвір. Кабель проводиться по спеціальному каналу і приєднується до клемм.

Пультом можна міняти режим роботи кондиціонера, швидкість обертання вентилятора внутрішнього блоку, активувати режим для сну, безшумний режим, встановити таймер, налаштувати кут обдуву повітря, включити плазмовий фільтр, інтенсивний режим та економічний режим, а також встановити таймер.

В режимі "Сон" кондиціонер через годину збільшить температуту на 1 градус, а через наступні дві години ще на один градус.

Кнопка "One touch" призначена для швидкого початку роботи з кондиціонером. Інженери Тошиба прорахували і запрограмували налаштування кондиціонера для України. Тому зараз Ви можете просто натиснути One Touch і кондиціонер почне працювати в стандартних для нашого регіона налаштуваннях. Пізніше Ви зможете відкоригувати їх.

Автоматичний режим: Ви обираєте автоматичний режим роботи (А), вказуєте бажану температуру і швидкість обертання вентилятора. Кондиціонер буде самостійно вирішувати, треба йому гріти, чи охолоджувати, щоб Вам було добре.

В усіх інших випадках Ви наказуєте кондиціонеру, що він має робити: гріти, охолоджувати чи просто ганяти повітря. Не забудьте вказати температуру і швидкість вентилятора.

Якщо у Вашому приміщенні підвищена вологість і Вам кортить її знизити, то для Ваших послуг режим сушки.  Встановіть його, вкажіть бажану температуру в приміщенні і кондиціонер самостійно буде контролювати холодопродуктивність, щоб конденсувати вологу з повітря і скидати воду на вулицю.

Кнопка "Pure" включає і відключає режим очищення повітря. В цьому режимі використовується плазмовий фільтр та іонізатор повітря. Вони включаються та відключаються одночасно. Плазмовий фільтр вловлює частки забруднювачів діаметром до 0,01 мікрона та молекули запахів діаметром до 0,001 мікрона. В перекладі українською це означає, що повітря очищується від пилу, бактерій, вірусів, спор плісняви та навіть тютюнового диму. Плазмовий фільтр не треба міняти на новий, його можна помити. Іонізатор повітря генерує та насичує повітря в кімнаті негативно зарядженими іонами. Це невидимі елементи, яких дуже багато в лісі, в горах, біля водойми, водоспаду та у Вашій кімнаті (якщо у вас є кондиціонер Тошиба). Іони сприяють обміну речовин, підвищенню бадьорості та Вашому гарному самопочуттю. Кондиціонер Тошиба допоможе Вам зняти втому. Пульт керування нагадє Вам, що треба промити фільт приблизно через 1000 годин роботи функції фільтр (Pure). Індикатор фільтра засвітиться оранжевим кольором.

Функція "Hi Power" призначена для швидкого нагріву або охолодження повітря в кімнаті. Не чекайте від неї нічого іншого. Тільки швидкий нагрів, або швидке охолодження.

Економічний режим. Економія — це девіз ХХІ століття. Тошиба знає про це, тому у вас є можливість економити з кондиціонером Тошиба серії N3KVR. Кнопка "ECO" в нашому випадку в першу чергу — "економія", і в другу чергу "екологія". В економічному режимі кондиціонер буде економити електроенергію в режимі охолодження або обігріву. Тільки в цих двох режимах. Осушення та вентиляція економії не піддаються. Кнопка "ECO" включає і відключає економний режим. В цьому режимі кондиціонер самостійно буде регулювати швидкість обертання вентилятора і температуру для досягнення економії. Спочатку режим буде більш інтенсивний, а потім інтенсивність буде зменшуватись. Якщо включене охолодження, то спочатку струмінь повітря буде більш холодним, за годину роботи температура в приміщенні знизиться і кондиціонер на один градус підвищить свою температуру, наближаючись до запрограмованої, а ще за годину буде досягнуто режим максимальної економії і температура на кондиціонері збільшиться ще на один градус.

Функція таймера призначена для того, щоб можна було включити чи відключити кондиціонер, коли Вас немає вдома. Наприклад спекотного літнього дня ви повернетесь після роботи в прохолодну квартиру, тому що вмієте користуватись таймером. Таймер треба налаштовувати, коли кондиціонер працює. Окремо вказуєте час включення (клавіша On) та час відключення (клавіша Off). Кнопками вгору-вниз ви задаєте час з точністю до десяти хвилин. Після встановлення правильних налаштувань фіксуємо їх кнопкою "Set". Якщо Ви все зробили як хотіли, але раптом передумали, то скасувати всю роботу можна кнопкою "Clear" (CLR). Кондиціонер буде працювати по вказаному графіку щоденно і в будні, і у вихідні дні. Якщо Ви проводите всі налаштування не в зоні зв'язку з кондиціонером, то пульт передасть всі налаштування коли потрапить в поле зору кондиціонера.

Ви можете зробити комфортні для себе налаштування і попросити кондиціонер, щоб він запам'ятав їх. Для цього інженери Тошиба вигадали кнопку "Preset". Встановлюєте налаштування (охолодження, температура...), затискаєте Preset на три секунди — налаштування збережені. Тепер для їх активації достатньо натиснути кнопку Preset і все працює.

Безшумний режим ("Quiet") є безшумним, тому що вентилятор обертається з дуже низькою швидкістю. Відповідно повітря проходить через кондиціонер повільно і Вам не варто очікувати високої інтенсивності роботи та потужності.


  Кондиціювання

Related Products

Кондиціонер Toshiba Seiya RAS-B07J2KVG-UA/RAS-07J2AVG-UA

Кондиціонер Toshiba Seiya RAS-B07J2KVG-UA/RAS-07J2AVG-UA

З японської мови, слово Seiya перекладається як - тиха ніч. Таку назву ця серія кондиціонерів Тошиба отримала не просто так. У спеціальному режимі, натисненням всього однієї кнопки на пульті - можна знизити рівень шуму зовнішнього блоку на 4 дБ. А при виборі режиму роботи «Тихий сон» спліт система R..

26999 грн

Потребуєте більше інформації?

Спитайте нас. Ми це любимо.