Угода користувача

1. Я згоден (згодна) з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

2. Персональні дані
2.1. На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги.

2.2. Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Угода користувача — правило, яким користуються всі співробітники нашого сайту, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого сайту, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові.

3. Яку інформацію ми збираємо
3.1. На нашому сайті ми збираємо інформацію про вас. Ім'я, адреса, номер телефона, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім'я та адресу. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

4. Ваші права та обов’язки щодо обробки персональних даних регламентуються ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних».

5. Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної угоди користувача та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

6. Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо зв’язатись з нами будь яким зручним способом.

7. Для коректної роботи сайту ми застосовуємо записи cookies. Це не шкідливо ні для Вас, ні для Вашого комп’ютера.

8. Розголошення та передача даних
8.1. Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:
8.1.1. у випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;
8.1.2. для передачі третім особам, що надають нам підтримку та послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

9. Зміни в Угоді користувача
9.1. Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї Угоди в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте Угоду користувача, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Угоди набувають чинності з моменту їх публікації. Коли ви робите замовлення, берете учать в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Угодик ористувача в редакції, що діє на цей момент.

10. У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Угоди користувача, інші її частини будуть залишатися чинними.

11. Відношення користувача та адміністрації сайта регулюються чинним законодавством України.